This is a demo store. No orders will be fulfilled.
This is a demo store. No orders will be fulfilled.
Bucătăria este una dintre cele mai plăcute încăperi din casele noastre. O asociem cu mâncare bună, arome apetisante și aroma cafelei de dimineață, care deschide ochii multora și permite recuperarea rapidă a forțelor. De aceea, este atât de important ca aspectul acestei încăperi speciale să fie interesant și să inspire și la acțiune.
O zi începută într-o bucătărie bine aranjată și estetică este o zi reușită! Pereții bucătăriei noastre pot fi decorați cu vopsea colorată, tapet de bun gust sau tencuială decorativă acrilică. Cu toate acestea, plăcile ceramice sunt folosite mult mai frecvent pentru finisarea pereților. Din ce motiv? Deoarece sunt rezistente la murdărie, deteriorări mecanice și la produsele de curățat pe care le folosim zilnic pentru ca bucătăria noastră să fie proaspătă și să strălucească de curățenie. În plus, plăcile ceramice sunt rezistente la temperaturi ridicate și umiditate. Datorită calităților lor practice, de obicei punem gresie pe perete între blatul de bucătărie și dulapurile suspendate. În funcție de preferințele noastre, putem folosi plăci de dimensiuni tradiționale, plăci de mari dimensiuni, precum și mozaicuri mici și fermecătoare. Atunci când alegem mozaicul, trebuie să ținem cont totuși de faptul că curățarea elementelor mici ne va lua puțin mai mult timp. Când vorbim despre plăci, nu putem ignora subiectul chitului. În bucătărie, chitul epoxidic este potrivit deoarece este rezistent la murdărie și, prin urmare, vom scăpa rapid de impuritățile persistente.
În bucătăria noastră, plăcile cu suprafață netedă vor fi potrivite. Glazura, acoperită cu un strat gros de smalț, clincherul smălțuit sau gresia smălțuită vor fi ideale. Smalțul protejează împotriva depunerii murdăriei pe suprafața plăcii. Vom avea probleme cu suprafețele nesmălțuite: dificultatea de a îndepărta petele grase și impuritățile rămase după prepararea mesei va crește semnificativ.
Bucătăria nu este doar un loc de muncă, ci și de odihnă. Să ne amintim să alegem culorile potrivite. O bucătărie luminoasă va fi animată perfect de fâșii de mozaic colorat. Pe pereți merită folosite și plăci de dimensiuni tradiționale și culori prietenoase: roșu, portocaliu sau galben, care ne vor stimula apetitul. O soluție interesantă este și încorporarea în plăci monocrome a unor plăci care prezintă fructe suculente, legume sau o cană de cafea fierbinte.
Obțineți acces exclusiv! inspirație, tendințe,
produse noi, oferte exclusive
și multe altele direct pe e-mailul tău!